Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

zondag 25 december 2011

Feliz Navidad

Feliz Navidad oftewel Fijne Kerstdagen voor iedereen.
Het was vandaag weer genieten, hoor. Het weer fantastisch, een Kreta-blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Sorry voor iedereen die in een grijs en nat Nederland zit. Maar hier met z'n tweetjes maken wij er het beste van!!
Vanmiddag hebben we een heerlijke strandwandeling gemaakt en natuurlijk een siësta. De goede dingen van een land neem je snel over.
Met een heerlijk dinertje (Leo staat al in het keukentje) en een lekkere Spaanse wijn zal dat zeker wel lukken.
Wij kijken al weer uit naar morgen. Zal het weer zo heerlijk zijn? We zullen zien.


Even een up-daten waar we zijn:
Donderdag zijn we van Peñiscola naar Oliva gereden. Om tien over twee op de Eurocamping aangekomen. Jammer, net iets te laat! De receptie is gesloten. 
Dan maar picknicken bij 't Kemperke en daarna op de camping een mooi plaatsje uitzoeken. In ons favoriete straatje is nog een plaats vrij en al snel zijn de pootjes uitgedraaid, de stroom aangesloten en de stoeltjes buiten. Dat pilsje en wijntje is toch weer snel verdient!
We blijven hier zeker twee weken staan en zien dan weer verder.



1 opmerking:

  1. Hallo Maria,
    Wat een heerlijke verhalen over mooie wandelingen en versierde balkonnetjes. Vooral de foto met de mooie palmen vind ik erg mooi. Het weer bij ons valt erg mee. Het is ongeveer 10 graden en vrijwel droog. Dat heb ik graag, want ik hou niet van gladheid. Ik vind het erg leuk foto's van je caravan te zien. Wij hebben ook een Dethleffs caravan gehad en ik herken sommige elementen. Heel veel plezier op jullie reis en tot een volgende keer. Groetjes, Marina.

    BeantwoordenVerwijderen