Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

zaterdag 20 september 2014

We waren effe uit de lucht!

Ja, het was even rustig op het Incognito-blog.
Niet dat er niks te vertellen was, maar er kwam op vrijdag 12 september een kleine kink in de kabel.

Op die dag vloog er bij Maria een rare zwarte vogel over haar rechterschouder. Nou ja, over haar schouder niet direct! In haar rechteroog kwam een rare zwarte “friebel” en 10 minuten later was er alleen nog maar een zeer slecht zicht en veel zwarte vlekken.
Om een kort verhaal kort te maken. Ik, Maria dus, ben met het vliegtuig naar Nederland teruggevlogen en Leo is in vijf dagen tijd met ons Kemperke naar huis gereden. Samen met S.O.S. Internationaal is dat allemaal goed geregeld.

De aandoening, een oogvochtbloeding, is nu onder controle. Dat wil zeggen, met veel rust zal de bloeding weggaan én daardoor het zicht beter worden. Elke vier dagen een controle bij de oogarts en voorlopig rustig aan blijven doen.
Sinds vrijdag is Leo weer thuis en de camper staat al weer (bijna) klaar voor een volgende rit. 
Maar dat zal nog wel even duren.


Groet van Leo en Maria.

2 opmerkingen:

  1. Wat een schrik. En wat jammer van jullie zeer welverdiende vakantie. Maar problemen met je ogen zijn een ramp. Dus nu rustig aan meid. Liefs, mieke en Jeroen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Mieke en Jeroen,
      Het gaat heel langzaam iets beter. Ik heb (al) 30% zicht en morgen weer controle. Ik doe het heel rustig aan en oef,..... wat is dat moeilijk!!
      Lieve groet van Leo en Maria.

      Verwijderen