Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

maandag 29 januari 2018

Een `gewone` Maandag!!

Ook al zijn Leo en ik met Pensioen!! en zijn we als Pensionado's met onze eerste Over-Winter-reis bezig, toch blijft de maandag een beetje in het teken van Omi-Oppas-Dag.
De wekelijkse belronde met de kleinkinderen is toch wel iets waar we naar uitkijken. Ik, Maria, zeer zeker wel. Maar Opi Leo ook hoor. Jill zit elke maandag trouw te wachten op een paar speciale Opi-kusjes.
Met behulp van de moderne media en WiFi
is het leuk telefoneren met de kleinkinderen.
En op deze maandag genieten we van ons "Maandag-eten". Gekookte aardappeltjes met verse Spaanse boontjes en een bijna Hollandse gehaktbal. Alleen de gebruikelijke appelmoes moeten we hier missen. Misschien die dan toch maar zelf maken, is eigenlijk ook veel lekkerder! 

Dat heerlijke diner hebben we afgesloten met een super-toetje, Caramel-Toffee met slagroom. En Leo wil dan graag wel drie keer slagroom.


Na de afwas, die we hier buiten doen want het is gewoon lekker weer, is het tijd voor koffie mét een borreltje. En wel zo'n overheerlijke Gecko, een Spaans karamel-likeurtje.
Die borreltjes staan keurig te wachten!!!!!
Op het door Isa gemaakte onderzettertje van strijkkralen staan de borreltjes keurig in de wacht.
Ja, het was een gewone maandag, alhoewel de was vandaag niet gelukt is. Die staat voor morgen op de planning.
Het weer is gelukkig weer opgeklaard en de wind zal er morgen voor zorgen dat die was supersnel droog zal worden.
Zelfs echte waterplassen voor de deur.
Want, heus we hebben een paar dagen wat meer bewolking gehad en een paar stevige regenbuien. Zelfs kennis gemaakt met een echte Spaanse onweersbui.

Maar al snel na zo'n regenbui komt de blauwe lucht weer te voorschijn en is het weer genieten.
Ja, genieten doen we zeker, ook op een gewone maandag!

Lieve groet van Leo en Maria.



1 opmerking:

  1. Wat leuk zo'n reisverslag. Druipt er vanaf dat jullie genieten en wij dus ook een beetje. Nog een hele goede tijd gewenst. Liefs uit Zeewolde.

    BeantwoordenVerwijderen