Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

maandag 5 maart 2018

O, o, dat Spaanse weertje!

Het weer in Spanje?
Ja, daar kunnen wij nu over meepraten.  Natuurlijk een lekker weertje.  Maar sinds enkele dagen ervaren wij ook dat de Spaanse wind gek kan zijn.
Zoals jullie wel weten reizen wij met kemperke en aanleun-tent. In Villajoyosa heeft die tent al het een en ander op z'n dak gehad. Zo n windkracht 6 à 7 heeft hij overleefd. Enne......wij vonden dat spannend genoeg.
Maar sinds een paar dagen ervaren we hier in Pilar de Jaravia een bijzonder weertype! De wind is af en toe zo hevig dat die tent twee keer zo groot lijkt te worden.  En wij vinden dat nog spannender. 
Die paar druppels regen deert ons niks. Maar die wind...... oke supersnelle droge was aan de lijn op maandag is natuurlijk wel super.
Dus, jullie snappen, we zitten nu in de tent met een glaasje als echte "tent-wachters",  haha.
Och, tijdens het schrijven van dit stukkie is het al weer rustig geworden en kunnen we verder gaan met de gang van zaken.

Want ook aan deze reis zit een einde.
Vandaag is het voor ons voorlopig een laatste Spaanse maandag. Er volgt nog een Franse maandag.  Maar dan komen er weer vele Nederlandse maandagen.
Onze route voor de terugreis staat op papier.  Aanstaande zaterdag beginnen we eraan. In zo'n vijf dagen tijd zijn wij weer thuis.

Maar eerlijk gezegd wil ik (Maria) er nog niet aan denken....... alhoewel even "live" met de kleinkinderen quebbelen en knuffelen......
En dan.....
Nee, gewoon accepteren dat het er bijna opzit,  deze winterreis.

Wij  gaan nog een paar dagen genieten hier.
Veel groetjes van Leo en Maria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten