Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

zondag 6 januari 2019

Genieten van vroeg tot laat.

Van de vroege ochtend tot de late avond is het genieten hier in Spanje.
Als het zonnetje zich laat zien beginnen de vele vogels ook met hun dag. Maar dan is de enigzins schorre haan al weer gaan slapen. 
En elke ochtend komen de merels ook even dag zeggen!

Doordat de nachten nog wel fris zijn, zeg maar rustig koud met 2 tot 4 graden, hebben de sinaasappels in de ochtend de dauwdruppels op de wangen staan.  Maar de smaak is er zeer zeker niet minder om.  In de middag smaken ze voortreffelijk als gezond tussendoortje.

De dag komen we goed door met een klusje hier en een klusje daar. Een paar huishoudelijke activiteiten én natuurlijk tijd voor een handwerkje of een goed boek.

Zodra het zonnetje achter de berg is verdwenen gaan we het Kemperke in en Leo en ik bespreken het diner voor de avond. Klinkt toch chic, vind je niet?
Vandaag is het blote billen in het gras met gekookte aardappeltjes en een super lekkere gehaktbal.  Heeft al een paar maal op de kaart gestaan maar het smaakt ons ook méér dan voortreffelijk.

Als de afwas gedaan is, buiten wel te verstaan, wandelen we weer naar ons TinyHouse en genieten dan van een prachtige sterrenhemel.
Met een beetje hulp van een appje kunnen jullie even meegenieten.  De verschillende details worden dan zeer duidelijk. Zo leuk om te ervaren.

Het wordt misschien wel wat saai dat genieten!!??
Maar wij gaan er toch maar gewoon mee door.
Lieve zonnige,  euh ik bedoel maan en sterren, groet van Leo en Maria.

Ps: de foto met de bijzondere vruchten zijn groene papaja's.

2 opmerkingen:

  1. Wat een luxe, heerlijk toch!!! Lekker genieten van alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was al bang dat ik een heel stuk verhaal gemist had. Maar jullie zijn langzaam het nieuwe jaar in gegaan en staan nog steeds op hetzelfde plekje. Zonnetje overdag, sinaasappels aan de boom klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen