Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

dinsdag 22 januari 2019

Hobby van een Pensionado!

Eén van de mascottes in de auto "meneer aap" is in rep en roer.

Hij wordt sinds enkele dagen van links naar rechts geschoven en hij is zijn vaste plek kwijt!
Je hoort hem denken:" ik snap er NIKS van!"
Leo is altijd zo precies op zijn Kemperke.

Regelmatig gaat hij naar een auto-wasserette, om daar handmatig de gehele buitenkant te soppen.

En zeker ééns per jaar krijgt die bolide een speciale behandeling met wax.

Meestal is die activiteit tijdens een lange reis. En inderdaad dat heerlijk Spaanse weertje is dé ideale omstandigheid om die klus te klaren.


Maar wat er nu aan de hand is!?
De vensterbank ligt vol met draden en allerlei losse onderdelen. Zelfs twee onderdelen zijn eruit gehaald.

Met behulp van internetadvies en de nodige autokennis én lef weet Leo precies wat er moet gebeuren. Twee maal een ritje naar een garage en Spaans praten met handen en voeten hebben tot gevolg dat de defecte onderdelen besteld zijn.

En met de tijd van een Pensionado is die klus zo geklaard. Als alles straks weer op en in elkaar zit hebben we weer goed zicht en frisse lucht.
Want dat was het probleem. Bij een regenbuitje waren de ramen snel beslagen en de ventilatiesystemen deden niet meer wat ze moesten doen.

Meneer aap en zijn vrienden willen net als Quebbel en Cook alles goed kunnen zien en beleven tijdens die leuke auto-ritjes.

Wat is die Leo toch een handige sodemieter, haha. Ja, dat zou mijn Papa gezegd hebben. "Dat verrekte joch kan ook alles!"

 En ik weet zeker dat alles weer pikobello in orde komt. Dus, "meneer aap", nog even geduld en dan zit jij samen met je vriendjes weer te genieten op de vensterbank van dat Kemperke.

 Lieve groet van Maria.

2 opmerkingen:

  1. Hahahaha, die uitspraak van "Dat verrekte joch kan ook alles!"klinkt mij zo bekend in de oren, dat zei mijn vader ook altijd ;-) Maar handig hoor, je Leo.
    En aapje moet maar even wachten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is die Leo toch handig. Hopelijk lukt het installeren straks en is het Kempeke gauw weer in orde. Veel plezier nog daar.

    BeantwoordenVerwijderen