Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

vrijdag 30 december 2011

"Incognito"?

Waar komt dat "Incognito" vandaan, vragen jullie je misschien af?
Nou dat zit zo:
De zwarte bus was eerste een gewone auto met veel bergruimte, zodat we (vooral Maria) veel mee kon nemen als we met de caravan voor langere tijd op pad gingen. Ja, er ging van alles mee. Van printer tot naaimachine. Je kon het zo gek niet bedenken.
Sinds dat we reizen met auto en caravan denken we ook steeds vaker aan een camper. Onderweg, op vele beurzen en bij campingbedrijven hebben steeds naar onze ideale camper gezocht (met een mooie prijs natuurlijk). Maar die hebben niet gevonden.
Toen kwam het prachtige idee om onze bus om te laten bouwen naar een kampeerwagen. En dat hebben we gedaan. Na veel zoeken zijn we bij een camperbouwer uitgekomen die precies onze wensen kon vervullen. Het is niet als reclame bedoeld maar "Sprinter Campers" in Enkhuizen begreep precies wat en hoe we alles wilden hebben.
De eerste inspectie

Ons keukentje

De kale auto, vóór de inbouw

Een van die wensen was om het aan de buitenkant zo veel mogelijk als nietkampeerauto te laten lijken. Verhoogd dak moet ook zwart zijn, ramen zo laten als origineel, toegang tot stroom niet te veel opvallen, en nog wat dingen meer. 
Zo komt het dat onze kampeerwagen "Incognito"is gaan heten. 
En kijk nou zelf naar die foto 's. Je ziet het bijna niet dat er van alles aan is verbouwd.
Is het niet een plaatje?

Proefweekend, met bijna alles oké.
En ook als trek-auto voor de caravan blijft het een dijk van een kar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten