Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

woensdag 11 januari 2012

Daar zijn we weer

Ja, we waren even niet in de lucht. De verbinding met het internet is niet overal even sterk. Maar even een up-date waar we nu zijn.
Van Oliva zijn we nu iets verder naar het zuiden gegaan. Net ten noorden van Benidorm zijn we in L'Alfas del Pi terecht gekomen. Camping "Almafrá Resort Gran Confort", een camping met van alles erop en eraan. Pas vijf jaar is deze camping hier, dus jonge boompjes en weinig schaduw. Die schaduw hebben we nu niet nodig, de temperatuur is overdag in de zon tussen de 25 en 35 graden. Maar s'nachts kan het behoorlijk afkoelen. Afgelopen nacht was het maar 1 graad. Dan komen de dubbele dekbedden goed van pas. Maar zodra het zonnetje te voorschijn komt is het weer heerlijk warm en kunnen we weer van een fijne dag genieten.


 En tussen dat genieten door moeten ook de "gewone" dagelijkse dingen gedaan worden. Wassen, strijken, poetsen en ga zo maar door. En Leo heeft dan ook eens tijd om het "kemperke" extra aandacht te geven. Zie je hem glimmen.




En nu we toch in de buurt zijn.
Ja, daar hoort dan een dagje Benidorm bij.


Zoals zo veel anderen, genieten wij van de zon en wandelen over de boulevard. Wel met het verschil dat wij er maar één dag zijn en de vele anderen meerdere weken. Toch fijn dat zoveel mensen genieten van dat wat ze doen.
Of het nu op een terrasje zitten is, of shoppen in de vele winkeltjes, of bakken en braden op het strand, of wandelen over de boulevard, voor iedereen is er wel wat.


Benidorm heeft ook een historisch centrum. Gaan we een dezer dagen zeker nog bekijken. Wat vooral opvalt zijn de torenhoge gebouwen. We kijken onze ogen uit. De een nog hoger dan de ander. En de stad is nog niet vol genoeg, want er staan nog diverse torens in aanbouw.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten