Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

donderdag 4 september 2014

Heerlijke zon en warmte.

Heerlijk, die zon, die warmte. Wat doet een mens dat goed.

Nadat we, zeer vlot, in Igoumenitsa zijn uitgescheept, rijden we rechts af richting Preveza. Een prachtige route langs de kust en het zonnetje en de warmte heet ons in Griekenland welkom.

En dan hebben we allebei zo´n trek in koffie, die koude bedoelen we dan. Een frappé dus, heerlijk.
Op een bekend terrasje in Parga gaan we daar van genieten. En ook het leuke dorpje bekijken. Met veel winkeltjes en duizenden souvenirs, die we links laten liggen.


En dan op zoek naar onze eerste Griekse overnachting. We vervolgen de route langs de kust en komen in Riza terecht. Op camping Acrogiali zoeken we een leuk stekkie uit. Een beetje schaduw en een beetje wind lijkt ons wel wat. Dak omhoog, elektra aansluiten, stoeltjes naar buiten en genieten dus.

Al snel zien we een paar donkere wolken van zee komen en de eerste Griekse regendruppel vallen naar beneden. Vinden wij oké, want de auto heeft een zout zee-laagje en die moet er even afgespoeld worden. Dus laat het maar even flink regenen, vinden wij. En dat gaat ook gebeuren. Het campingstraatje staat even blank, maar na een half uurtje zie je er niks meer van.

Leo staat al weer te kokkerellen en Maria pakt nog maar eens een handwerkje.
Kortom: GENIETEN!!
Groet van “Cook” Leo en “Quebbel” Maria.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten