Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

woensdag 3 september 2014

Het Kemperke is weer op pad!

Wat gaat de tijd toch snel. Het is al enige tijd geleden dat we op ons “Incognito-blog” iets hebben geschreven. Je zou denken, die Leo en Maria die houden niet meer van genieten?
Niets is minder waar.
In de tussentijd is dat genieten gewoon doorgegaan met lekker koken voor ons zelf, maar zeer zeker ook voor anderen. En ons “kemperke” heeft niet stil gestaan.
Daarnaast hebben we een drukke tijd achter de rug en (te) weinig tijd om ons blog bij te werken.
Maar nu gaan we daar weer wat aan doen.

De reis gaat naar Griekenland.
We zijn daar nog wel niet, maar al wel in Italie. Laten we bij dag één beginnen.
Nadat we de laatste mails gecheckt hebben en de eerste boodschappen bij AH in ons eigen Zeewolde hebben ingeslagen, gaan we op pad richting Belgie.

In de buurt van Spa is onze eerste overnachting.

Via Luxemburg en Frankrijk was de tweede stop in Duitsland. Onderweg in Echternach wat inkopen gedaan en via een landelijke route op camping "Les Portes de …nog iets" het dak weer opgezet voor een overnachting.
Na een heerlijke nacht weer vroeg op pad. Ons doel voor vandaag is Oostenrijk.


Op camping Hofer te Zell am Ziller gaan we twee nachten staan. Lekker wandelen en genieten van een Strudel. Jammer dat er uit die zeer laag hangende bewolking zo af en toe een paar druppels vallen. Maar och, we hebben van alles aan boord, dus s’avonds heerlijk filmpje kijken.

Dag vijf is al weer aangebroken en dat gaat een lange rit worden. Via Innsbruck, Bolzano en Verona proberen we de Italiaanse-Adriatische kust te bereiken. Nou onze Tom-Tom cq. Maria-Maria hebben alles keurig voor elkaar, maar het was volgens ons vandaag “zwarte-zondag”! Wat een drukte, veel files en zeer veel campers en caravans op de weg. Met een quick-stop voor toilet en lunch zijn we we toch om vier uur op onze Italiaanse camping Oasi terecht gekomen. 

Op een mooi plekje in de schaduw, tussen grote Italiaanse (druk pratende) familie’s in staat chef-Cook-Leo lekker te koken. En de wijn staat al koud.

Kortom: GENIETEN!!

Groet van “Cook” Leo en “Quebbel” Maria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten