Onze reiscombinatie

Onze reiscombinatie

zaterdag 16 maart 2019

Start van de terugreis!!

Ons overwinterings-avontuur is heerlijk. Maar er komt een eind aan. Gisteren zijn we begonnen aan de thuisreis.
Nee, niet hup in één keer naar huis. Maar onze retour-rit gaat drie weken duren.
Het lijkt wel een vakantie!!?? Nou, we genieten ervan alsof het echt onze vakantie is.
In de privé-tuin, waar we sinds de 24ste december hebben overwintert, hebben we het heerlijk gehad. Doen wat kan en wat mogelijk is. En daarnaast, vooral door Leo, vele klusjes gedaan voor heel veel mensen.
We hebben ons geen minuut verveelt. Eerder het gevoel dat we tijd tekort zijn gekomen.
Zo af en toe een dagje uit of lekker uit eten. De dagen en weken vliegen voorbij. Och, we zouden het zo weer gaan doen. En dat gaat ook zeker gebeuren.

Hebben we wat gemist!!??
Wij hebben in ieder geval niet het gevoel dat we veel gemist hebben. In ons Kemperke is het goed vertoeven. Alles is er, van keuken tot koelkast en van hobbykast tot toilet. En in de tuin hadden we een "Schureke" als slaapkamer.

Doordat Omi elke dag een verhaalsommetje schreef voor de kleinkinderen, was er ook elke dag even app-contact met een gesproken oplossing. Heerlijk, elke dag was dat een feestje. En, tijdens de terugreis gaat Omi daar gewoon mee door.

Nadat alles in de tuin en in de tuinhuisjes weer opgeruimd, schoongemaakt en afgesloten was zijn we op pad gegaan voor de eerste dag van de terugreis.
Bram, onze navigator, had weer een super leuke rit uitgedacht. Met prachtige vergezichten, mooie akkers en gezellige dorpjes.

De ene keer was het een tractor of vrachtwagen waardoor het tempo wat lager was. En op een volgend moment was het stof happen doordat er een kudde geiten en schapen over moeten steken.
Och, zo gaat dat in agrarisch Spanje oftewel en el campo.



En de smalste wegen zijn voor Leo geen probleem. Op het marktplein staan de plaatselijke inwoners wel te kijken van; "daar heb je er weer een"!? Maar die weten niet dat achter het stuur van ons Kemperke een hele goeie chauffeur zit, haha.

Tussentijds was er een heerlijke lunch met Chorizo en geitenkaas. En in de middag tijd voor een lichte versnapering.

Ons doel was de Eurocamping in Oliva. Aan het einde van de dag stond ons kleine Kemperke parmantig te wezen tussen al die grote joekels. De camping-plaats lijkt dan echt groter dan bij de buren!!
Leo toverde weer een kleine 3-sterren maaltijd te voorschijn en de avond was heerlijk.
Morgen maar een flinke strandwandeling maken.

Na al die rust en stilte in de tuin van afgelopen maanden, is het echt wennen aan de camping-geluiden!!??
Maar slapen zal wel lukken.

Groet van Cook Leo en Quebbel Maria.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk om te lezen, ik droom dat ik daar lekker buiten kan zitten..... tot gauw !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig, wat maken jullie veel mee!!! Wij zitten hier ook heerlijk, soms tapas, soms een heerlijke roast of fish&chips.
    Groetjes vanonder een warme zon!🌷❤️

    BeantwoordenVerwijderen